Restoranas „Starapolė“

Aukštą patiekalų kokybę ir skonį garantuoja profesionalaus virtuvės šefo meistriškumas, patiekalams naudojamos šviežiausios ir kokybiškiausios žaliavos. Patiekalai ruošiami ant krosnies kūrenamos natūralia medžio anglimi.

Pagrindiniame meniu yra ir keletas patiekalų skirtų vegetarams, taip pat, atsižvelgiant į kliento poreikius ir norus, patiekalo sudėtį virtuvė gali pakeisti. Svečiui pageidaujant virtuvės šefas gali pagaminti patiekalą čia ir dabar, net esantį restorano meniu!

Dienos pietų meniu restorane keičiamas kiekvieną dieną. O patiekalai visuomet išskirtiniai – restorano šefas gamina tradicinius lietuviškus patiekalus, kitaip nei įprasta

Gėrimų korta varijuoja nuo Škotiškų, Islay salos viskių (pvz. Bowmore 12 YO ir Laphroaig 10 YO), pasaulyje pripažinto konjako (Hennesy VSOP ir Martell XO), išskirtinių likerių (pvz. Fernet Branca, Limoncello) iki rūpestingai išieškotų vynų iš Ispanijos, Italijos, Prancūzijos geriausių regionų. Taip pat mūsų asortimente galite rasti lietuviško Sino vyno.

Restorane galime suorganizuoti fotosesiją!

Išskirtinio interjero restoranas „Starapolė“ gali pasiūlyti kiekvienam svečiui skirtingą, jo individualiems ar ypatingiems poreikiams pritaikytą meniu, nes pobūvių meniu ruošiamas pagal kiekvieno kliento pageidavimus.

Restorane organizuojami pobūviai, asmeninės šventės, kuriose vienu metu patogiausiai jaučiasi iki 52 asmenų dvejose salėse: „Mažoji salė“ talpina 25 asmenis, „Didžioji“ salė talpina 30 asmenų.Restorane instaliuota multimedijos įranga, o svečiui pageidaujant pasirūpinama muzika, interjero papuošimu, jei yra poreikis – bus pasirūpinta vakaro programa, vedėju.

Netoli restorano yra nemokamos stovėjimo aikštelės, kuriose svečiai gali netrukdomi palikti savo automobilius.

„Starapolė“ fotografijos ir informacija 

Jums gali patikti

Atsakyti

Jūsų el. paštas nebus skelbiamas.

X