Pagrindinis Renginių archyvas - Sūduvos Gidas Vyrų vokalinis ansamblis „QUORUM“
vyrų vokalinis ansamblis „Quorum"

Vyrų vokalinis ansamblis „QUORUM“

Įvairių stilių muziką propaguojantis vyrų vokalinis ansamblis „Quorum” skaičiuoja jau septynioliktus metus. Ypatingą sėkmę šiam kolektyvui pelnė muzikinės ekskursijos – koncertai, aprėpiantys muzikos epochų kūrybą nuo viduramžių iki mūsų laikų „Quorum“ dalyvavo akademinės ir sakralinės muzikos festivaliuose “Banchetto musicale”, “Kristupo vasaros festivalis”, “Ave Maria”, “Muzika Trakų pilyje”, „Beatričės vasaros“, pasirodė įvairiose televizijos ir radijo laidose bei projektuose, bendradarbiavo su žinomais Lietuvos klasikinės muzikos atlikėjais.

Ansamblio dainininkų neriboja instrumentai, nes vieninteliai reikalingi instrumentai yra jų balsai. Visus instrumentus, net mušamuosius, vyrai sukuria savo balsais, o jų dainuojama muzika primena instrumentinės grupės skambesį. Savo išskirtiniais balsais „Quorum“ nariai atskleidžia neribotas žmogaus balso galimybes. Jiems paklūsta pop, rock, jazz, klasikinė ir liaudies muzika. Dainininkų nevaržo svetimos kalbos nei kitoms tautoms būdingos intonacijos ir ritmai. „Quorum“ yra vienas iš nedaugelio ansamblių, kuris gali dainuoti įvairiausių stilių ir žanrų muziką įvairiausiomis pasaulio kalbomis.
Festivalyje „Beatričės vasaros“ ansamblis „Quorum“ atliks hebrajų ir jidiš kalbomis žydų religinį, pasaulietinį repertuarą.

Data

2022 Lie 31
Įvykęs!

Laikas

18:00

Kaina

8-10

Vieta

Zyplių dvaras
Zyplių dvaras
Beržų g. 3, Tubelių k., Lukšių sen., Šakių raj.

Organizatorius

Organizer Name
Palikti komentarą su FB