Lapkričio 20 d. 16 val. Marijampolės bendradarbystės centras „Spiečius“ ir konsultacinė įmonė „Kitchen Rules“ pristato seminarą skirtą tiek naujiems maitinimo rinkos žaidėjams, tiek jau ne vienerius metus vystantiesiems šią veiklą. Renginio dalyviams bus pristatytos pagrindinės klaidos pasirenkant patalpas, biurokratinės kliūtys ir higienos reikalavimai maitinimo įstaigai, įvairūs pavyzdžiai, kaip sutrumpinti maisto paruošimo žingsnius, ar kaip teisingai įvertinti, kokia maitinimo įstaigos koncepcija būtų tinkama konkrečiai vietai. Pagrindiniai A, B, C – kas keis burgerių erą.
Seminaro programa
16.00–17.00 Ar šitos patalpos tinkamos restoranui? Biurokratiniai ir higienos reikalavimų žingsniai atidarant naują maitinimo įstaigą. / Pranešėja – Jurgita Viltrakienė.
17.00–18.00 Kas pakeis burgerių erą? Mokymus ves ir savo asmenine patirtimi dalinsis „Kitchen Rules“ komanda, kuri sprendžia visus maitinimo verslo rebusus: kaip, išvengiant klaidų, sėkmingai pradėti verslą̨; kaip išsiskirti su savo produktu, kurio reikia šios dienos svečiui. / Pranešėja – Ieva Vaičiūnaitė.
Ieva Vaičiūnaitė turi didžiulę patirtį viešojo maitinimo sektoriuje. Ieva dirbo didžiausiuose Pabaltijo viešojo maitinimo tinkluose, tokiuose kaip „Čili“ („Čili pica“, „Čili Kaimas“, „Čili Kinija“, „Čili Bistro“, „Čili kava“), „Delano“ („Cancan pizza“, „Caif cafe“, „Delano“, „Freedom“). Šiuo metu Ieva teikia konsultacijas, atlieka rinkos tyrimus, kuria koncepcijas, prekinius ženklus bei marketingo strategijas.
Jurgita Viltrakienė yra maisto technologė-inžinierė, higienos ekspertė, turinti 20-ies metų patirtį dirbant gamybos vadove, technologe įvairiausios specifikos viešojo maitinimo įmonėse ir maisto pramonėje. Jurgita jau penktus metus konsultuoja pasirenkant patalpas, įvertinant esamas inžinerines galimybes, galimas biurokratines kliūtis, keliamus higienos reikalavimus, ruošia technologinius planus naujai besikuriantiems bei besiplečiantiems šios srities atstovams.
Renginys nemokamas, tačiau būtina registracija: https://forms.gle/4JTSw65qkcWB2VBj9