Vyko Lietuvos-Lenkijos kulinarijos festivalis

Rugpjūčio 15 d. Kowale Oleckie, Lenkijoje vyko Lietuvos-Lenkijos kulinarijos festivalis ir partnerių susitikimas.

Tai dar viena sėkmingai įvykdyta INTERREG projekto Nr. LT-PL-4R-326 “Vienijanti kultūra – atviros durys, mintys ir širdys programa, kurioje dalyvauti buvo pakviesta 40 kybartiečių.

Festivalio metu vyko konkursas, kurio metu, degustuojant, kiekvienas dalyvis galėjo išrinkti jam labiausiai patikusį patiekalą. Konkursui buvo paruošti 4 lietuviški ir 4 lenkiški patiekalai.

Žmonių didžiausias simpatijas pelnė lenkų patiekalas “Karmuszka” (troškinys) ir lietuviški cepelinai.

Kybartų kultūros centro inf.

Sponsored Video

Jums gali patikti

Atsakyti

Jūsų el. paštas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE